Sponsors

In deze tijd waarin de belangstelling voor de conditie van het milieu en de natuur steeds groter wordt is sponsoring van activiteiten die het herstel en behoud van milieu nastreven van groot belang. Onderstaande organisaties dragen het zoetwatermilieu en dus de Stichting Vrienden van de Otter een warm hart toe. Klik op de link voor meer informatie over uw mogelijkheden om de stichting te sponsoren.

Conservatrix

Conservatrix is een relatief kleine maar gerenommeerde verzekeraar die haar zaken doet door middel van onafhankelijke professionele assurantie-, pensioen-, en hypotheekadviseurs verspreid over Nederland. Conservatrix heeft een uitgebreid assortiment aan levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Conservatrix heeft de naam van de Stichting Vrienden van de Otter verbonden aan haar product Het 'Natuurlijk' Garantieplan. Per overeengekomen verzekering ontvangt de Stichting Vrienden van de Otter € 5,- van Conservatrix. Daarnaast ondersteunt Conservatrix de stichting op het gebied van marketing en automatisering.